Overslaan en naar de inhoud gaan

de 25 pct revolutie

Ons economisch systeem is belastend voor mens en planeet. Dat is geen mening, maar een feit. De vraag is alleen: hoe ga je daarmee om? Wij willen werk maken van een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Door samen te werken, overal ter wereld, is dat perfect mogelijk.

Met 25% kunnen we het 100% anders doen. Klinkt goed, toch? Hoe talrijker ons aantal, hoe luider onze stem. De 25%-revolutie zoekt hardcore activisten om samen met ons het verschil te maken. Misschien zou jij jezelf nooit als activist benoemen – laat staan als hardcore activist?

Broederlijk Delen draagt de boodschap uit dat iedereen die in actie komt voor verandering, een activist is. De methoden die je daarvoor kan gebruiken, zijn erg divers en uiteenlopend: een petitie tekenen, duurzaam leven, slogans scanderen op straat of burgerlijk ongehoorzaam zijn, soms zelfs op gevaar van je eigen leven. Het geheel is meer dan de som van de delen.

De 25%-revolutie is voor iedereen. Wat ons verbindt, is ons geloof in rechtvaardigheid. Onze wil om impact te maken. En de bewuste stappen die we daartoe zetten, hoe groot of hoe klein die ook mogen zijn. In een wereld waar alsmaar meer afstand en apathie heerst, is dat best radicaal, toch?

Zo zijn we hardcore activist, elk op onze eigen manier.  Jij ook?

Lees meer.