Skip to main content

word lid van vredevrede vzwVrede vzw is een erkende sociaal-culturele organisatie die werkt aan een vreedzame internationale samenleving. Zij zetten sterk in op het verspreiden van informatie en inzichten inzake internationale politiek, (kern)bewapening, NAVO, de conflicten in de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika, enzovoort.

Vrede tracht mensen en groepen in beweging te zetten en samen met andere organisaties te werken aan de democratische uitbouw van onze samenleving. Daartoe organiseren zij activiteiten, acties, vormingen, demonstraties, campagnes, ... en trachten we het beleid te beïnvloeden.

Steun Vrede vzw en help hen zo om minder afhankelijk te worden van subsidies. Uw vaste maandelijkse bijdrage betekent voor Vrede vzw een zekerheid aan inkomsten in deze volatiele tijden. Als lid ontvangt u het driemaandelijks bewegingsblad "Vredestelex". Als steunend lid draagt u 1 euro bij aan het lidmaatschap en wordt de rest van het bedrag beschouwd als gift.

Als nieuw lid verwelkomt men u met een informatief geschenk. Ontvangt u graag het boek 'Weg van oorlog - Over militarisme en antimilitarisme' van Ludo De Brabander of leest u liever de strip 'Wapenhandel: een business zoals alle andere?' van GRIP? Aan u de keus. Duid uw voorkeur aan in het onderstaande formulier. Uw welkomstgeschenk wordt per post opgestuurd.

Intekenen kan op www.vrede.be/lid

Bron: www.vrede.be

Blog tags