Skip to main content

Privacybeleid

De Mondiale Raad Kuurne hecht veel belang aan jouw privacy, zoals mag blijken in wat volgt.

Alle persoonsgegevens worden, overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, verwerkt om de door jou gevraagde informatie te verstrekken of om de door jou gewenste dienstverlening online te realiseren, in lijn met de Algemene Verordening Gegegevensbescherming (GDPR).

Welke persoonsgegevens?

We verzamelen data die je ons vrijwillig verstrekt door deze in te vullen op mondialeraadkuurne.be, zoals jouw naam, jouw e-mailadres en eventueel jouw telefoonnummer en/of adres. Deze gegevens kunnen we gebruiken om te communiceren of voor het organiseren van onze activiteiten.

Wanneer je met ons contact hebt via e-mail, dan kunnen we de inhoud van het bericht, je e-mailadres en de antwoorden bewaren. We kunnen ook elk bericht of gebruikersinformatie bewaren die je ons zendt via mondialeraadkuurne.be of kuurnemondiaal.be.

Daarnaast kunnen ook interacties worden geregistreerd die je met de Mondiale Raad Kuurne hebt via sociale netwerken.

Je persoonsgegevens zijn enkel toegankelijk door een beperkt aantal aangeduide medewerkers van de Mondiale Raad Kuurne en worden nooit doorgegeven aan derden.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens die je doorgeeft. De Mondiale Raad Kuurne is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het opgeven van onjuiste gegevens.

Wat doet de Mondiale Raad Kuurne niet?

De Mondiale Raad Kuurne verbindt er zich toe om geen commerciële of andere databanken van persoonsgegevens aan te kopen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van data die personen op vrijwillige basis verstrekken, door zowel fysieke als digitale contacten.

De Mondiale Raad Kuurne bewaart geen gegevens van personen onder de 13 jaar.

Je persoonsgegevens worden nooit doorgegeven of verkocht aan derden.

E-mailvoorkeuren

We sturen jou enkel e-mailupdates als je daarvoor expliciet toestemming geeft via onze formulieren.  Jouw e-mailvoorkeuren kan je zelf beheren met de link die je onderaan elke e-mail vindt.

Recht op toegang en verwijdering

Volgens de voornoemde wet van 8 december 1992 heb je steeds het recht om jouw gegevens in te kijken, fouten te verbeteren of gegevens te verwijderen uit ons bestand. Contacteer ons daartoe via Mondiale Raad Kuurne, Gemeentehuis Marktplein 9 8520 Kuurne of per e-mail privacyImage removed.kuurnemondiaal.be.

Combell

De Mondiale Raad Kuurne maakt gebruik van Combell hosting diensten voor de organisatie van haar website. Je kan meer lezen over dit bedrijf via Combell.com.

Drupal

De website van de Mondiale Raad Kuurne is gebouwd met het Drupal content management systeem. Je kan meer lezen over dit bedrijf via drupal.org.

Mailchimp

De Mondiale Raad Kuurne maakt gebruik van Mailchimp diensten voor het opstellen en versturen van nieuwsbrieven. Je kan meer lezen over dit bedrijf via mailchimp.com.

Cookies

Ter uitvoering van de website maakt de Mondiale Raad Kuurne gebruik van cookies die door jouw browser worden opgeslagen op je computer. Cookies zijn kleine bestandjes met informatie die de server van Mondiale Raad Kuurne naar jouw browser stuurt met de bedoeling dat deze informatie bij een volgend bezoek weer naar de server van Mondiale Raad Kuurne teruggestuurd wordt. Een cookie kan geen virussen verspreiden.

De Mondiale Raad Kuurne zal geen cookies plaatsen zonder jouw toestemming, tenzij er sprake is van een functionele cookie (een cookie die strikt noodzakelijk is om een uitdrukkelijk door jou verzochte dienst te kunnen verlenen, of om communicatie mogelijk te maken).

Google Analytics

De Mondiale Raad Kuurne verzamelt automatisch gegenereerde, geanonimiseerde informatie over jouw surfgedrag tijdens het gebruik van mondialeraadkuurne.be met het platform Google Analytics, waaronder begrepen maar niet beperkt tot hoe vaak bepaalde pagina’s worden bekeken. Deze informatie bestaat onder meer uit jouw IP-adres en het type browser (het computerprogramma om internetpagina’s mee te kunnen bekijken) waarvan je gebruik maakt.

Google Analytics stelt zich te houden aan de Safe Harbor Principles en is aangesloten bij het Safe Harbor programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van Persoonsgegevens.

Klacht

Voor vragen en klachten in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door Mondiale Raad Kuurne kan je terecht bij:

Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35
1000 Brussel
commissionImage removed.privacycommission.be